My Image

Dag 8, 05.07.2021


Dag 8, 05.07.2021

Årets sommerferie 2021, dagen den 5. juli

Den sidste dag på Mors skulle nydes i fulde drag, så vi besluttede at turen i dag skulle gå til Jesperhus, som er beliggende ca. 7 km fra Danhostel Nykøbing Mors. Så det var en oplagt cykeltur, og vejret var smukt solskin hvilket bare gjorde det endnu mere oplagt
🚴🏻‍β™€οΈπŸš΄‍♂️

På vejen passerede vi under den smukke Aggersundbro og de omgivende våd-områder. Det var betagende landskaber – både det arkitektoniske i broen, tilpasningen til landskabet, og landskabet i sig selv. Dejlige oplevelser på en skøn formiddag.

Vel ankommet til Jesperhus, fik vi parkeret cyklerne og kom ind i parken.

Hold nu op for et syn – mange syn – der mødte os der. Det er den smukkeste park jeg nogensinde har set. Her vil jeg lade de mange billeder tale for sig selv. Det er bare så smukt.

Jesperhus er både en utroligt smuk blomsterpark og sen forlystelsespark med virkeligt mange muligheder for aktiviteter for børn, og legeglade voksne, i alle aldre
πŸ˜ƒ

En af de ting der slog os var, at selv om der var rigtigt mange mennesker i Jesperhus, og selvfølgeligt også mange børn, så foregik alting i et meget roligt og behageligt tempo. Ikke nogen panik nogen steder. Det var skønt at opleve.

VI fik vores frokost ved Pandekagehuset, hvor man for en fast pris kan spise så mange pandekager med soft-ice og alt muligt andet guf som man lyster. Det gjorde vi
πŸ₯ž

Lige overfor Pandekagehuset lå scenen hvor Jungledyret Hugo og hans veninde ræven Rita optrådte for børn og legesyge voksne. Alle var ellevilde med figurerne og med forestillingen, og det hele foregik i den bedste stil, og uden nogen form for panik. Det var skønt at opleve.

Som sagt vil jeg lade alle de smukke billeder fra Jesperhus tale for sig selv, men blot vil jeg knytte en lille kommentar til vejrsituationen omkring ved 14.30 tiden
🌞. Det havde været det smukkeste solskinsvejr hele dagen, men ved den tid så jeg en meget mørk sky ude i det fjerne. Jeg sagde til Annelise, at nu begynder det nok at regne lige om lidt.

Ca. 5 minutter efter kom de første dråber – og efter få minutter var regnen så voldsom at alle gæster i parken måtte søge ly (hvilket også fremgår af et par af billederne). Og denne regn havde ikke til sinds at stoppe igen, så vi valgte at tage en taxi fra Jesperhus tilbage til Danhostel. Her fik vi fat i bilen og kørte tilbage til Jesperhus for at hente cyklerne
πŸ˜„

Vel tilbage i Nykøbing Mors igen med cykler og det hele, begyndte det at klare lidt op, så vi forsøgte om vi kunne se nogle af de seværdigheder der er i Nykøbing. Det blev ikke til så meget, for alting var lukket (hvilket måske er lidt uforståeligt i en ferie periode ….).

Tilbage på Hostel kunne vi slutte dagen af med et par smukke billeder fra vores vindue ud over Limfjorden og over mod Fur.

Men – Jesperhus – med H.C Andersen arrangementer, masser af forlystelser, og så meget skønhed at det næsten ikke kan beskrives. Det er et sted som alle bør besøge.

Hold nu op hvor er det smukt
πŸ’πŸŒ·πŸŒΉπŸ₯€πŸŒΊπŸŒΈπŸŒΌ
Klik på billedet for at se flere billeder