My Image

Nørresø 29.05.2020


Dagens vandring, Nørresø 29.05.2020

Dagens vandring,

I går var jeg så heldig, at min søde kolleger forærede mig en super kikkert i afskedsgave.

Og sådan en skal jo afprøves ☺
Så jeg besluttede at tage en tur mere rundt om Nørre Sø på Sydfyn i dag. Jeg har været der for meget nyligt, og grunden til at jeg valgte netop Nørre Sø igen er, at der af og til kan ses havørne her, og jeg har meget længe haft et stort ønske om at få en havørn i linsen.

Det var endnu en skøn tur derude. Jeg gik i dag den anden vej rundt om søen, og prøvede undervejs at fange nogle interessante scenarier, men det blev ikke til så mange billeder i dag – jeg havde jo travlt med kikkerten.

Og hold da op, den er god - kikkerten. Det står knivskarpt på meget lang afstand – det er næsten som at se det i full HD ☺ Jeg så en måge og en lille rovfugl, sikkert en høg, slås om et bytte i luften lige over vandet, jeg så et svanepar med to ællinger, og jeg så en hjort (som jo altså ikke er en dyrehavehjort ☺ ) der sprang over stien ikke så langt fra hvor jeg gik.

Noget af det nåede jeg at fotografere – og det er er jo bare skønt at kikkerten skaber vejen for endnu mere interessante billeder. Men det kunne være smart hvis der kunne være et fotoapparat indbygget i kikkerten – så kunne man få endnu flere og endnu mere spændende billeder. Er der mon nogen der kunne opfinde sådan noget ☺ ☺

Nå, nu drømmer jeg vist, men det er faktisk også helt rart en gang imellem.
Under alle omstændigheder er kikkerten afprøvet, og den er i den grad godkendt.

Det kan anbefales at have sådan en med når man går i naturen, det giver helt bestemt nogle mere detaljerede oplevelser.Klik på billedet for at se flere billeder