My Image

Nørresø 29.09.2020


Dagens vandring, Nørresø 29.09.2020

Dagens vandring,

Dagens vandring,
I dag har det været det mest pragtfulde vejr her på Fyn, så turen gik i dag til Nørresø, som ligger tæt på Brahetrollenborg, og som er at af mine favoritsteder hvor jeg har gået flere gange tidligere.

En skøn tur rundt om søen på knap 6 km, og med den smukkeste natur som ledsager hele vejen.

I dag vil jeg lade billederne tale for sig selv – og jeg vil gerne understrege at ingen af billederne er redigeret – der så ud præcis som billederne viser på turen i dag.

Jeg vil dog bemærke, at der i dag var ualmindeligt mange fasaner, overalt. Jeg tror jeg var ved at køre fasankyllinger ned 4-5 gange mens jeg var undervejs i bilen ☺

En anden ting jeg har fokuseret på i dag, er at skoven er godt i gang med at tage sin flotte efterårsdragt på. Det har jeg prøvet at fange på nogle af billederne.

Så skal det siges at Nørresø rummer stort alt hvad der findes af vandfugle, og at det er et meget flot syn at kigge ud over det mægtige naturliv der er her.

Slutteligt vil jeg fremhæve, at de sidste 5 billeder er fra Brændegårds Sø, som ligger tæt på, og som indeholder et (om muligt) endnu mere varieret fugleliv. Også her var der ualmindeligt mange fasaner og fasankyllinger.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har gået her – så hvis I kan lide det I ser, så ”stay tuned” ☺Klik på billedet for at se flere billeder