My Image

Trelde Næs 23.07.2020


Dagens vandring, Trelde Næs 23.07.2020

Dagens vandring,

Dagens tur, den 23.07.2020, gik til Trelde Næs. Et sted jeg har gået før, men denne gang tog jeg en anden rute. Jeg gik i dag hele vejen rundt om næsset.

En skøn tur hvor jeg hele vejen rundt om næsset, havde skoven på min højre side og vandet på min venstre.
Skoven her er meget speciel, Jeg ved ikke hvad det for træer der befolker denne skov, men nogle af dem har faconer der er helt skulpturelle. Det er meget flot.

Samtidigt består næsset faktisk af sandklinter som skrider ud i vandet med træer og det hele. Det giver nogle meget dramatiske scenarier. Og man går på visse stræk helt ude på kanten af klinten, så man kan godt blive lidt usikker på fødderne undervejs. Det skal siges at der er skiltet med at der er fare for skred, så turen rundt er på eget ansvar.

Et sted på vej gennem skoven kunne man virkelig se hvad sollys betyder i skoven. Stien jeg gik på var de fleste steder fuldstændig grøn af højt græs og brændenælder. Det var der hvor sollyset kom helt ned til jorden. Så kom der lige en strækning hvor træernes kroner dækkede af for sollyset, og her var stien nærmest renset for noget grønt. Det er sådan noget, som jeg synes er fantastisk at opleve i naturen. Man kan se at naturen virker
😀 Det er dejligt.

En fantastisk tur med mange gode oplevelser. Ikke mange dyr, men jeg så da en lille flok store grågæs på engen da jeg var på vej ud af skoven.

Kan man lide naturoplevelser, er dette et rigtigt godt sted at færdes.Klik på billedet for at se flere billeder