My Image

VIssenbjerg Bakker 14.07.2020


Dagens vandring, VIssenbjerg Bakker 14.07.2020

Dagens vandring,

Nu har jeg i mange dage siddet med næsen nede i computeren, som jo valgte at gå ned efter sidste gang jeg var ude på en vandre tur, så i dag trængte jeg i den grad til at få lidt luft under vandrestøvlerne igen
😀
Bygevejr eller ej. Det regnede da jeg tog hjemmefra, og da jeg kom til ruten dryppede det også lidt, så jeg tog mit regnslag på, men kort tid efter var jeg nødt til at tage det af igen – det var for varmt, og det var holdt op med at regne. Jeg havde faktisk ingen regn på turen overhovedet.

Turen i dag gik til ….. Det er en hemmelighed lige nu
😆😀

Fordi jeg er i gang med at planlægge en vandredag til mine børn, Thomas og Sterenza, som kommer hjem og bor hos mig i 2 uger her fra sidst i denne måned.

Men jeg kan sige så meget, at det er et sted jeg har gået før, og det er på visse steder en anelse udfordrende rute. Men ualmindeligt skøn natur, og en tur på ca. 6 km.

Jeg kan også sige at jeg i dag lykkedes med at få en musvåge i flugt i linsen
👍 Og jeg kan sige at der på denne rute er et sted hvor man skal ind over en eng hvor der kan være kvæg der græsser.

Sidst jeg gik der, var der ingen kvæg på denne eng, men det var der i dag. Flotte var de med deres farvedragt i rød og hvid. Køer med kalve, og kvier – vel ca. en 20 stykker kvæg i alt. Jeg overvejede et stykke tid om jeg skulle gå ind igennem dem, og besluttede til sidst at det kunne jeg godt gøre.

Så det gjorde jeg, og det gik også fint, men da jeg kom op på toppen af bakken hvor de græsser opdagede jeg at der også var en tyr – og den så ikke lige ud som om jeg var specielt velkommen, så jeg kom i en gevaldig fart hen til lågen på toppen af bakken, så jeg kunne komme væk fra tyrens enemærker
😁

Denne tur er en af to jeg planlægger til børnene når de kommer. Den anden rute er i et område med et helt andet udtryk, og helt andre oplevelser. Mere om det når vi har gået ruterne.

Beklager de noget begrænsede informationer denne gang. Håber på jeres tilgivelse
🙏Klik på billedet for at se flere billeder