My Image

Brænde Ådal 28.02.2021


Dagens vandring, Brænde Ådal 28.02.2021

Dagens vandring,

Søndag den 28.02.2021, gik turen til Brænde Ådal.

Igen
😃

Det er tredje gang jeg går her, og denne gang sammen med min cheffotograf (og kæreste) Annelise
😍

Der er noget med Brænde Ådal og mig. For hver gang jeg har været her, har det været overskyet og kedeligt vejr når jeg tog afsted hjemmefra, og når jeg så er kommet ind i skoven er solen brudt igennem. Det skete også i dag – solen kom frem. Dog ikke med sin fulde styrke. Men den kom frem
🌞 Så vi holder kadencen 🌞

Jeg har skrevet om Brænde Ådal tidligere, men lige for at resumere det vigtigste, så er Brænde Å med sine 26 km det længste å-løb på Vestfyn. Åen udspringer når Tommerup Stationsby og løber i en ådal der nogle steder er 20 meter dyb. Åen falder med 40 meter over en 9 km strækning og har bevaret sit oprindelige snoede løb som er skabt af smeltevand i sidste istid.

Det er et meget smukt og stærkt kuperet område der bærer tydeligt præg af at det er dannet under sidste istid.
VI gik en smuk tur på lige knap 5 km i skoven, og Annelise, som virkeligt har blik for at fange stemninger i med kameraet, fotograferede hele dagen.
Nyd de dejlige billeder, som viser masser af natur, masser af skulpturelle formationer i naturen (her spiller en frodig vegetation af mos i skovbunden og på træerne ofte en stor rolle). En enkelt video supplerer med et dejligt lydbillede med fra åen. Billederne viser de utroligt mange og utroligt forskellige stemninger der findes på en dejlig tur i skoven.

Hvis man bare kigger efter
🐵🐵

Jeg vil ikke føje så mange flere ord til dette, blot at der blandt de dejlige naturbilleder bl.a findes skulpturelle gengivelser af en liggende beaglehund, af en sovende bjørn, af en smuk tæppedrapering, af et katte-hovede og af en trold med horn. Se om I kan finde dem
😁😁

God fornøjelse
😃Klik på billedet for at se flere billeder