My Image

Middelfart 13-14-02.2021


Dagens vandring, Middelfart 13-14-02.2021

Dagens vandring,

I denne weekend, 13. og 14. februar 2021 har vi opholdt os i Middelfart, hvor vi har haft et pragtfuldt klart og næsten vindstille frostvejr.

Det har resulteret i nogle smukke morgensol-scenarier fra lørdag morgen over et fuldstændigt spejlblankt Lillebælt. Selv om vi ikke var på vandring denne dag, synes jeg at disse dejlige billeder skal med her alligevel
😃

Søndagsvandringen startede med en tur i bil igennem skov- og engområdet rundt om Hindsgavl. Det var virkeligt betagende smukke syn der mødte os på denne tur – en tung frosttåge havde hængt over området hele morgenen, og sammen med den hårde frost havde det skabt rimfrost på alle grenene i skovens træer. Det giver bare et helt fantastisk lys. Desværre havde jeg kun mobilen med om morgenen – men et enkelt billede over engen med en stor flok rådyr, og over mod skoven, blev det til. Dette scenarie giver et helt særligt lys som ikke kan beskrives – det skal ses.

Resten af søndagsvandringen var en tur langs kysten i skoven der omkranser Hindsgavl halvøen. Fra havnen i Middelfart og ud til Kongebrogården, og videre sundt til Kirkegården og ned til havnen igen.

En tur vi har gået mange gange, og en tur der vil vedblive at være en smuk og betagende tur, uanset årstiden. Ikke mindst i dag var turen ekstra smuk med det snedækkede landskab, den frostklare luft, den strålende sol, og det kun meget svagt klukkende vand i Lillebælt.
☀ïļâ„ïļ

Selvom dette bare en kort tur, fik vi alligevel mange oplevelser. De stolte broer i det smukke lys og det meget blå vand, den snedækkede skov præsenterede sig med mange smukke kunstneriske former og farver i dagens dejlige vejr. En stolt svane der flere gange afprøvede Lillebælts vande som både start- og landingsbane. Det var et flot syn
ðŸĶĒ

Og i det hele taget skovens smukke farver og konturer på en dag som i dag. Det kan man kun nyde. Og det gjorde vi. Dejlig week-end i dejligt selskab, og med de bedst tænkelige betingelser for at nyde livet.

Prøv det – det er dejligt, kan jeg hilse og sige
😁😆Klik på billedet for at se flere billeder