My Image

Odense Å-sti 16.01.2021


Odense Å-sti 16.01.2021

Dagens vandring,

I dag gik turen til Odense Å-sti.

Det var det skønneste frostklare vejr, og solen havde skinnet hele formiddagen. Et par skyer havde sneget sig ind over Odense Å-sti ved Bellinge Broen lige da vi gik, men solen brød heldigvis frem igen senere og vi sluttede vores lille tur i det samme flotte forstklare solskinsvejr.

Uanset årstiden er der flotte scenarier at fange i kameraet ved Odense Å-sti – og i dag var ingen undtagelse.

Ådalen som Odense Å løber i, skaber mange betagende landskabsformer igennem sit krogede løb. Selve åen er i sig selv et smukt syn, men man møder også moseområder, engområder, områder med spændende fauna, og med mange fugle. I dag fløj f. eks en tårnfalk fløj tæt forbi os på vores vej
🦅.

Mange mennesker var ude at nyde den dejlige natur i det flotte vejr, og vi mødte også et par til hest på stierne. Det er dejligt livsbekræftende at opleve at så mange bruger naturen.

I dag var vi to fotografer afsted, men vi havde glemt at tage kamera med
😄 så det blev vores mobiltelefoner der måtte klare fotoopgaverne i dag. Og I kan roligt regne med at de bedste billeder er dem Annelise har taget 😆. Hun er super go’ til at tage billeder med mobilen.

Nyd de skulpturelle figurer de afløvede træer skaber, det vekslende moselandskab, de rislende bække der løber til åen, et andepar på en lille udflugt sammen i åen, solens gennembrud over Odense Å og det tilbagevendte smukke solskinsvejr som vores dejlige tur sluttede i.

En ikke så lang, ca. 3,5 km, men meget dejlig og forfriskende tur som bød på mange skønne oplevelser.

Hvis I ikke allerede er gået i gang, så vil jeg igen, igen opfordre alle der kan til at gå ud og opleve naturen. Det er en utroligt livsbekræftende og oplevelsesrig måde at bruge sin fritid på
😀Klik på billedet for at se flere billeder