My Image

Ravnholt Skov 12.10.2021


Dagens vandring, Ravnholt Skov 12.10.2021

Dagens vandring,

En sen eftermiddagstur i det skønneste solskinsvejr, skulle vel kunne kompensere for de manglende efterårsscenarier på den tågede morgentur forleden
😁

Så jeg drog afsted mod Ravnholt Skov i eftermiddag, med det lønlige håb at få den smukkeste flammende mur af efterårsfarver på skovens træer i linsen. Jeg har set præcis det billede for en del år siden hvor vi var ud at kære en tur på Fyn, og hvor vi kørte igennem en allé der stod i de smukkeste flammende farver. Et utroligt smukt farvespil der brændte sig ind i mit sind, og som jeg aldrig har glemt. Desværre husker jeg ikke hvor på Fyn det var, men jeg er sikker på at det var i oktober måned og at det var en solskinsdag ( som i dag)
😁 🌞

Jeg fik lidt af det i dag (dog er det første billede ikke et jeg har taget. Det er ”lånt” fra nettet, for at symbolisere hvad det er jeg er ude efter).

Der er dog i dag, som altid, masser af smukke scenarier at fange i naturen.

Smukke gule og røde efterårsfarver, fasaner på stierne og skov-fuchsia i blomst, for blot at nævne nogle få.

Men der er også det særlige ved Ravnholt Skov at her er mange søer. Jeg kunne ikke lade være med at forevige de fantastisk smukke spejlinger i en af dem jeg passerede på min vej. Det er betagende ud over det almindelige. Det er i sådanne øjeblikke jeg virkeligt føler en tilfredshed der ikke kan beskrives. Det er livet
🙏

Lidt længere fremme møder jeg den store sø som Ravnholt Gods har anlagt som et naturprojekt. Den giver også gode fornemmelser i maven og smukke billeder i linsen. Ikke mindst da det lykkedes mig at fange en flok ænder og gæs i hastig flugt hen over vandet. Denne sø byder også på smukke svaner der furagerer i den rige søbund.

Skovens efterårsfarver viser sig på mange måder, og i mange former. Det har jeg forsøgt at fange op på de sidste billeder efter bedste evne.

En dejlig tur, om end uden at jeg nåede mit mål. Men jeg jagter det fortsat
🍂🍁🍂🍁Klik på billedet for at se flere billeder