My Image

Recognoscering på Nordfyn 28.12.2021


Dagens vandring, Recognoscering på Nordfyn 28.12.2021

Dagens vandring,

Er det ikke fantastisk hvad man kan opleve på et par timer - hvis man altså vil opleve
👏👏

Jeg kan jo godt lide at køre ud og rekognoscere lidt i landskabet til brug for fremtidige vandringer.

I dag gik det så ud over området mellem Flyvesandet og Bogense på Nordfyn.

Turen gik Nørreby Hals, hvor jeg fandt en spændende vandresti, som tilsyneladende ikke lige fremgår andre steder, og hvor jeg oplevede en fantastisk strand med frosset havvand ca 10-15 meter ud, og hvor børn i dag legede med deres forældre på stranden i kanten af isen.

Derfra gik turen videre til stedet hvor man går over til Æbelø - jeg tænker at arrangere en Æbelø tur igen til sommer - og her kunne jeg se at det lave vand over til Æbelø var helt tilfrosset, og at nogle havde taget (ihvertfald noget af) turen over mod Æbelø på isen.

Videre gik turen til Gyldensteen Strand. Et område jeg gerne vil udforske noget mere. Det er jo interessant med en stor ferskvandssø, Engsøen, på den ene side og en saltvandslagune på den anden side. Og hvad sker så - pludselig kommer den smukkeste tårnfalk svævende fra Engsø-siden med en mus i kløerne, og den sætter sig på en stolpe ved vejen og begynder at tage for sig af sit middagsmåltid. Jeg fik lov at komme ret tæt på den og fik taget nogle gode billeder - det var SÅÅÅÅ smukt. Også selv om det bare var mobiltelefonen jeg havde med i dag til at fotografere med.

Så selv om det har været en grå, isglat og vejrmæssigt ret trist dag, så har der alligevel været fantastiske oplevelser at hente i naturen.

Det er da imponerende - eller er det bare mig der synes det
🤫🤫Klik på billedet for at se flere billeder