My Image

Hindsgavl 16.03.2023


Dagens vandring, Hindsgavl 16.03.2023

Dagens vandring,

En dejlig, små 5 km, tur i Hindsgavl skoven langs Lillebælt Stien på steder hvor jeg ikke har afprøvet den endnu blev det til i formiddag.

Der er mange veje og større stier igennem Hindsgavlskovene, men Lillebælt Stien er en smal, snoet og kuperet sti, der ligesom gemmer sig lidt blandt ”alle de store”
😄.

Men når man vælger at følge ”den blå vandringsmand” (det er vandremarkeringen for Lillebælt Stien) så får man altså lidt på opleveren
😳

Her er de smukkeste udsigter ud over Fænøsund (Lillebælt) og det dramatiske landskab, som her minder meget om landskabet ovre på den anden side af Lillebælt ved Trelde Næs, hvor jeg også har gået en del gange.

Bæltet er hele tiden meget nærværende, og her er mange vekselvirkninger mellem strand, dybe slugter med væltede træer, og stærkt kuperet terræn.

Her er også. Lige præcis de steder hvor landskabsscenarierne er allermest betagende, etableret flere vandrebroer over slugterne.

Og bemærk lige hvor rent og fint vandet i Lillebælt er. Det tyder på at vi alle er blevet meget bedre til at passe på miljøet
👍.

Og så (måske specielt til Peter Tagesen
😁) ramsløgene begyndt at pible op alle vegne i skovbunden her – og den sød-stærke duft er helt umiskendelig 🤭

En dejlig formiddagstur på ca. 1 ½ time. Det kan stærkt anbefales til alle der elsker natur
😄Klik på billedet for at se flere billeder