My Image

Hindsgavl 19.01.2024


Dagens vandring, Hindsgavl 19.01.2024

Dagens vandring,

Skovene og dyrehaven omkring Hindsgavl Slot byder på nye oplevelser, hver gang
😀

Den 19.01.2024 tog jeg endnu en vandring her, og selv om området ikke er voldsomt stort, har jeg endnu ikke oplevet at der ikke er nye ruter at vandre her.

Det er skønt, og det er utroligt smukt, specielt på sådan en formiddag med flot solskin (som vi jo ikke har for meget af for tiden
😀).

Nyd billederne af den smukke vinterskov, og af dyrene der har det lidt hårdt i denne tid. Som man tydeligt kan se på rumperne af dåerne her, har de heldigvis fået deres vinterpels på.

Der er virkeligt mange smukke scenarier at fange på sådan en dag, f, eks solens skær fra vandet op gennem skoven, en flot skovbunddækket af puddersne, en stolt men også lidt nysgerrig då-hjort, og solens smukke lys-skygge effekter i fyrreskoven.

Og så er der masser af fugleliv. Jeg kan ikke lade være med at blive imponeret over rødhalsens kamuflageevne. Hvis ikke man kunne se at der skete noget i bladene i skovbunden, ville man ikke se fuglen – den falder helt sammen med skovbundens farver. Og solsorten, der har så travlt med at fjerne snedækkede blade at den får sne på ”næsen”. Så smukt.

Hvis I aldrig har gået en tur her, uanset årstid, så kan jeg kun anbefale at prøve det. Det er sundt for legemet, det er sundt for sjælen, det er sundt for oplevelsestrangen, det er afstressende og det er altid smukt
😁Klik på billedet for at se flere billeder