My Image

Ulbækhus Vejle 21.03.2020


Dagens vandring, Ulbækhus Vejle 21.03.2020

Dagens vandring,

Turen gik til Vejle igen i dag. Denne gang til den nordlige side af Vejle Fjord i området omkring Ulbækhus, og denne gang sammen med Poul. Det var bare os to der gik, vi mødte ikke forsamlinger af mennesker der var større end 3-4 personer, og vi holdt god afstand, så vi har overholdt alle gældende regler i denne Corona tid ☺

På en dag som i dag – en af de allerførste rigtige forårsdage i Danmark ovenpå én meget lang periode hvor det stort set kun har blæst meget, regnet rigtigt meget, været koldt og ikke særligt behageligt at være ude – er det absolut meget forståeligt, at det rykker i os alle sammen for at komme ud i det pragtfulde vejr som vi er blevet begavet med i dag.

Det gjorde det så også i Poul og jeg, men vi havde planlagt en rute som vi ikke forventede var mere ”befolket” end at det var forsvarligt at gå turen under hensyn til gældende regler.

Og sådan gik det da heldigvis også.
Turen i dag startede ved stranden ved Ulbækhus, og vi gik langs stranden og vi nød virkelig den fantastiske stemning der er på Vejle Fjord på sådan en solskinsdag uden ret meget vind. Det var smukt.

Videre gik vi gennem skoven og over skrænter og marker. Fantastisk smuk tur. Vi så et par hjorte der kom springende ud af skoven og løb over marken. Lige efter kom et par harer ud af skoven og tværs over marken på samme måde. Der er helt bestemt forår i luften en dag som i dag. Vi hørte også spætten mange gange på vores vej, og luften var fuld af mange forskellige fugle – bl.a. så jeg en musvåge på vejen til Vejle i dag ☺

Området er virkeligt skønt, og også udfordrende. Meget kuperet, og med violer i skovbunden og en Vejle Fjord der bare glimter af stolthed i den stærke sol, kan man næsten ikke ønske sig mere af Moder Natur.

Turen var ikke speciel lang, 7,5 km, men vi havde 181 højdemeter, og vi tog os god tid til at nyde den smukke forårsnatur.

Helt bestemt særdeles anbefalelsesværdigt hvis man godt kan lide at gå i naturen, og helt bestemt et område som jeg vil besøge igen.Klik på billedet for at se flere billeder